Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η Αναστασία Μουτσάτσου στο σχολείο μας!

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος "Πνευματική Ιδιοκτησία & συγγενικά δικαιώματα" που υλοποιούν τα δύο τμήματα της ΣΤ τάξης του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της καλλιτέχνιδος Αναστασίας Μουτσάτσου .


 Η κ. Μουτσάτσου μίλησε στα παιδιά για τη σημασία των Πνευματικών Δικαιωμάτων και το σεβασμό αυτών, με σκοπό την προστασία των Τεχνών και των δημιουργών αυτών. 
Υπεύθυνος της δράσης αυτή είναι ο Ο.Π.Ι. , ένας οργανισμός που συμβάλλει στην προάσπιση της πνευματικής ιδιοκτησίας , αλλά και στην προώθηση αυτής της ιδέας στις μικρές ηλικίες.

Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν πραγματικά διαφωτιστική! Νέοι και μεγαλύτεροι, δημιουργοί και κοινό, αντάλλαξαν ιδέες, έλυσαν απορίες και διαμοίρασαν "έργα"!!!


Το όμορφο κλίμα συνεχίστηκε με τις παρουσιάσεις των μαθητών, με τις οποίες έδειξαν τη σπουδαιότητα του θέματος... 
Η κ. Μουτσάτσου θεωρούμε ότι ενθουσιάστηκε με τις δημιουργίες μας ( τις οποίες θα εμφανίσουμε αργότερα, καθώς ενόψει του σχετικού διαγωνισμού , θα προτιμούσαμε να μην αποκαλύψουμε ακόμα ...)

Η ημέρα μας ήταν πραγματικά εξαιρετική και δεν μπορούσε να κλείσει με διαφορετικό τρόπο παρά μόνο με αυτόγραφα και αναμνηστικές φωτογραφίες!!!!

κυρία Μουτσάτσου ,
σας ευχαριστούμε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου